Copa America

Δικαίωμα στο όνειρο

Τα δύο μεγάλα αουτσάιντερ του Κόπα Αμέρικα, Βολιβία και Περού, παίρνουν σειρά για τη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης, με τον νικητή διασταυρώνεται με τη διοργανώτρια Χιλή στα ημιτελικά.

Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις του φετινού Κόπα Αμέρικα τίθενται αντιμέτωπες στα προημιτελικά της διοργάνωσης με στόχο μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στη Χιλή.

Ο λόγος για τη Βολιβία και το Περού που θα αναμετρηθούν στο στάδιο «Ζερμάν Μπέκερ» στις 02:30 της Παρασκευής, ώρα Ελλάδας.

Το Περού που και στη διοργάνωση του 2011 έφτασε στα ημιτελικά, βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αμυντική του σταθερότητα, με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Πέδρο Γκαλές να έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ και αυτά μόνο σε έναν αγώνα κόντρα στη Βραζιλία την πρώτη αγωνιστική. Στη συνέχεια επικράτησε της Βενεζουέλας με 1-0 και την τελευταία αγωνιστική έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κολομβία.

«Ο Κλαούντιο Πιζάρο είναι σπουδαίος και παίκτης-κλειδί. Ο Πάολο Γκερέρο επιστρέφει στην καλύτερή του κατάσταση και ο Τζέφερσον Φαρφάν γίνεται καλά στην υγεία του. Και οι τρεις προσπαθούν πάρα πολύ», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα, θέλοντας να επιβραβεύσει τα μεγάλα «αστέρια» της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Βολιβίας, Μαουρίτσιο Σόριαθα, πρόκειται να εμπιστευτεί εκ νέου τους Μιγκέλ Ουρτάδο, Έντουαρντ Ζεντένο, Ντάνι Μπεχαράνο και Νταμιάν Λίτσιο.

Σημαντικός παράγοντας του ματς είναι ότι δεν υπάρχει παράταση, οπότε η πιθανότητα των πέναλτι είναι όλο και εφικτή.
«Είμαστε έτοιμοι για ό,τι μπορεί να προκύψει. Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε αυτό το σπουδαίο ματς, ακόμα κι αν χρειαστούν πέναλτι», τόνισε ο φορ της «Λα Βέρντε», Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Περού έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία οχτώ ματς κόντρα στη Βολιβία, με άλλα τρία να έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βολιβία (4-4-2): Κινιόνες - Ουρτάδο, Ράλντες, Ζεντένο, Μοράλες - Κάμπος, Τσουμακέρο, Μπεχαράνο, Σμέντμπεργκ - Πεδριέλ, Μορένο

Περού (4-4-2): Γκαλές - Αντβινκούλα, Ζαμπράνο, Άσκες, Βάργκας - Σάντσες, Μπαλόν, Λομπατόν, Κουέβα - Πιζάρο, Γκερέρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x