Ελλάδα

Κύκλωμα Στοιχηματισμού: «Καυτές» συνομιλίες τεκμηριώνουν τα στημένα ματς!

Νέα διάσταση στην υπόθεση της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε ότι η Οικονομική Αστυνομία ολοκληρώνει εντός της εβδομάδας την έρευνα, για το τεράστιο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που αφορούσε κυρίως παιχνίδια της SL2, αλλά και της SL1, όπως τεκμηριώθηκαν από συνομιλίες των εμπλεκομένων, που παρακολουθούνταν και καταγράφονταν, για μήνες, μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας Δημήτρης Λουκόπουλος ολοκληρώνει την έρευνα των στοιχείων, που συγκεντρώθηκαν με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών στελεχών ΠΑΕ, καθώς και από εφόδους σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και σκληροί δίσκοι των υπολογιστών των εμπλεκομένων.

Οι «καυτές» συνομιλίες, που φέρονται να αποκαλύπτουν «ηχηρή» εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ, ήταν το έναυσμα, για να δοθεί παραγγελία από τον κ. Σπυρόπουλο στην Οικονομική Αστυνομία, να εισβάλλει σε σπίτια εμπλεκομένων.

Η δικογραφία και το πόρισμα από την Οικονομική Αστυνομία θα διαβιβαστούν στη συνέχεια στον κ. Σπυρόπουλο για να τα μελετήσει και να αποφασίσει τις περαιτέρω δικονομικές κινήσεις.

Ο κ. Σπυρόπουλος, εάν κρίνει ότι, τα στοιχεία επαρκούν, θα ασκήσει ποινικές διώξεις, για τις οποίες -πάντως- έχει δεσμευτεί δημοσίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x