Ιταλία

Δικηγόρος της Γουάντα Νάρα: «Δεν πληρώνει τη διατροφή των παιδιών του ο Μάξι Λόπες»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της Γουάντα Νάρα και του Μάξι Λόπες, καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν έχει πληρώσει τη διατροφή των παιδιών του εδώ και 10 μήνες!

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Γουάντα Νάρα-Μάξι Λόπες! Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει πληρώσει τη διατροφή που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο για τα παιδιά του εδώ και 10 μήνες, με συνέπεια να αντιδράσει το γνωστό μοντέλο και να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και είχε τρία παιδιά, αλλά χώρισε το 2013, καθώς η γνωστή τηλεπερσόνα έκανε δεσμό με τον πρώην συμπαίκτη του Αργεντινού, Μάουρο Ικάρντι.

Η δικηγόρος της πληθωρικής κυρίας Νάρα παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Αργεντινής και ανέφερε τα προβλήματα μεταξύ των δύο πλευρών: «Ο Μάξι Λόπες δεν πληρώνει για τη διατροφή των παιδιών του εδώ και 10 μήνες. Γιατί δεν πληρώνει για το φαγητό τους; Αν δεν ήταν ο Μάουρο (σ.σ. Ικάρντι), τότε τα παιδιά δεν θα πήγαιναν σχολείο, δεν θα είχαν σπίτι ή φαγητό, ούτε θα μπορούσαν να αγοράσουν ρούχα και φάρμακα. Χρωστάει πάρα πολλά λεφτά στη Γουάντα. Έχει μπλοκάρει τα πάντα. Είναι δύσκολο όταν δεν βλέπεις τα παιδιά σου για πολύ καιρό. Να ρωτήσετε τον ίδιο πόσο καιρό δεν έχει ακούσει νέα των παιδιών του. Δεν του έχει απαγορεύσει κανείς να βλέπει τα παιδιά του».

Από την άλλη, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, αν και δεν τα έχει δει για πολύ καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x