Oλλανδία

Πίστη από Φίτεσε πως αυτή τη φορά θα σταματήσει τον Γιακουμάκη

H Φίτεσε που πληγώθηκε προς μηνός από τα γκολ του Γιακουμάκη, αντιμετωπίζει σε δύο ματς τις επόμενες μέρες τη Φένλο και ζητά ρεβάνς από τον Έλληνα φορ.

Να μην πάθουν την ίδια ζημιά που υπέστησαν πριν από έναν μήνα, όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι τους, θέλουν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άρνεμ. Τις επόμενες τέσσερις ημέρες, οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέσα σε τέσσερα 24ωρα. Οι παίκτες της Φίτεσε δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κάτι ανάλογο και ισχυρίζονται πως πήραν το μάθημά τους.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φίτεσε, Τόμας Λετς, ομολόγησε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να τον αντιμετωπίσουν, λέγοντας: «Αμυνθήκαμε πολύ άσχημα απέναντι στον Γιακουμάκη στο εκτός έδρας ματς με βάση τις δυνατότητες μας. Πήραμε το μάθημα μας και προετοιμαστήκαμε έξτρα για εκείνον».

Με την σειρά του ο στόπερ της ομάδας του Άρνεμ, Ντανίλο Ντέκι επισήμανε για τον Έλληνα φορ: «Ασφαλώς και ασχοληθήκαμε περισσότερο σε ότι αφορά την προετοιμασία μας πάνω στον Γιακουμάκη. Σκόραρε τέσσερα γκολ εις βάρος μας και προετοιμαστήκαμε καλύτερα αυτή τη φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x