Ο μικρός Γιάννης από την Κρήτη που είχε, που τον είχε επισκεφτεί η αποστολή της ΑΕΚ πέρυσι το χειμώνα στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο και που ανταπέδωσε την επίσκεψη στον αγώνα των πλει οφ όταν πήγε στο ξενοδοχείο της ομάδας, βρέθηκε χθες στα Σπάτα. Έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των θεραπειών του στην Αθήνα και συνεχίζοντας τη δική του μάχη με αισιόδοξα μηνύματα, ο μικρός φίλος της «Ένωσης» συγκίνησε όλα τα μέλη των κιτρινόμαυρων. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, μίλησε για τον μικρό ήρωα και τα μηνύματα που έδωσε σε όλους.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου αναφέρει:

Απλά για να το ξέρεις...

??Δεν σου δώσαμε εμείς δύναμη... Εμείς πήραμε λίγη από τη δική σου!

??Εμείς μπορεί να σε κάναμε χαρούμενο, αλλά εσύ μας έκανες να πετάμε από τη χαρά μας

?? Μπορεί να φωτογραφήθηκες με τα ινδάλματά σου, αλλά για εκείνους το πραγματικό ίνδαλμα είσαι εσύ!

?? Οι ευχές που εσύ έδωσες στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης σου ομάδας έχουν τεράστια σημασία γιατί προέρχονται από κάποιον που από πολύ μικρός γνώρισε τι σημαίνει πραγματική μάχη ?

?? Η χαρά που είδες στα πρόσωπα όλων των ποδοσφαιριστών μας προήλθε μέσα από τη δική σου την ψυχή

?? Και φυσικά μην ξεχάσεις ποτέ την υπόσχεση που έδωσες ότι θα είσαι πάντα κοντά μας. Όπως σου είπε και ο αρχηγός... «σε θελουμε συνέχεια δίπλα μας»! Και σου είπε πολλά ακόμα ο αρχηγός όταν τα είπατε οι δυο σας...

?? Εσύ δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα. Εμείς ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες

??Η δική σου αγάπη και το δικό σου χαμόγελο αξίζουν τα πάντα! Ποια ομάδα δεν γίνεται πανίσχυρη με τέτοιους οπαδούς στο πλευρό της;

Γιάνναρε, εμείς σε ευχαριστούμε και με την πρώτη ευκαιρία σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας! Η δική σου νίκη δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη!

?????? Το ίνδαλμά μας είσαι εσύ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.