Ελλάδα

Δημητρίου: «Ντόμπρος και μπεσαλής ο Ζαγοράκης, λυπάμαι για την απόφασή του»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ προέβη στην πρώτη του δήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και μίλησε με θερμά λόγια για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως είναι γνωστό, καθήκοντα προέδρου στην ΕΠΟ από εδώ και στο εξής και μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου προέβη στην πρώτη του δήλωση μετά την ανάληψη της προεδρίας και στάθηκε στη συνεργασία του με τον Ζαγοράκη, του έπλεξε το εγκώμιο και υπογράμμισε πως πρόθεσή του είναι να εκπληρώσει το καθήκον του ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση με τον προκάτοχό του.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Δημητρίου:

«Ύστερα από χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω και δημοσίως ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση που έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Προσωπικά, παρά τη μεγάλη μου διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του.

Την απέκτησα τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από τη σχεδόν καθημερινή επαφή μας γνώρισα έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται σε δύο λέξεις που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά του και που δεν ντρέπομαι να διατυπώσω παρότι δεν είναι πολιτικά ορθές: ντόμπρος και μπεσαλής.

Πριν από την έναρξη της χτεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εξέφρασα την ελπίδα να ανακαλέσει ο κ. Ζαγοράκης και πιστεύω ότι απηχούσα τις σκέψεις όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ωστόσο, η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου κατατέθηκε και γραπτώς και δυστυχώς κατέστη αμετάκλητη.

Σήμερα επαναλαμβάνω πως ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον απελθόντα πρόεδρο, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το καθήκον μου ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x