Για το θέμα που προέκυψε με την εντολή εισαγγελέα για οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΣ Αθηνών τοποθετήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι δεν γίνεται η αμοιβή ενός γιατρού ή ενός διαιτητή που καλύπτει μια τεράστια απόσταση για ν’ ασκήσει τα καθήκοντά του με 25 ευρώ να θεωρείται φοροδιαφυγή.

Σημείωσε λοιπόν ότι πρόκειται για οδοιπορικά και κάλεσε την κυβέρνηση να επέμβει και να λήξει το θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου στην εκπομπή «Αντεπίθεση»

«Πήραμε ένα έγγραφο που μας καλεί να καταθέσουμε κάποια στοιχεία. Θέλουν να μας κάνουν έλεγχο για φοροδιαφυγή. Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος έδωσε την εντολή, μετά από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Real News ότι υπάρχει φοροδιαφυγή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών. Μόνο για τον γιατρό, τον διαιτητή και τον παρατηρητή μπορεί να υπάρξει φοροδιαφυγή.

Όταν ένας γιατρός παίρνει 25 ευρώ και φεύγει από τη Γλυφάδα να πάει στο Περιστέρι να φάει τέσσερις ώρες μέσα στο κρύο και τη βροχή για να μην πεθάνει κανένα παιδάκι κι αυτό θεωρείται φοροδιαφυγή, τι να πω, θα το δούμε.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το υπόμνημά μας, η Ένωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί είναι καθαρή. Τα σωματεία από την πλευρά τους, τα 30 που διαλέξανε δειγματολογικά, επίσης θεωρώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα, διότι οι παράγοντες των αθηναϊκών σωματείων έχουν χάσει περιουσίες για να συντηρούνται αυτά τα σωματεία, να πηγαίνουν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και να μην πηγαίνουν στις καφετέριες ή να μπλέκουν με τα ναρκωτικά.

Πρέπει να πάρει θέση η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει το θέμα. Δεν γίνεται να φοροδιαφεύγει ένα παιδί που παίρνει 20 ευρώ για να παίξει διαιτητής, φεύγοντας από την Ερυθραία για να πάει στην Καλλιθέα. Αυτά είναι οδοιπορικά και δεν φορολογούνται».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube