Ισπανία

Δημόσια συγγνώμη Αραούχο στην Εσπανιόλ για το «πίσω στη Β' Εθνική»

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, έκανε χειρονομία προς τον πάγκο της Εσπανιόλ για… υποβιβασμό. Η δημόσια συγγνώμη του.

Η Μπαρτσελόνα έσωσε στο 95’ τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Εσπανιόλ (2-2) σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης από τον Λουκ Ντε Γιονγκ, αποβλήθηκαν οι Ζεράρ Πικέ και Νίκο Μελαμέντ μετά από μια διαμάχη που είχαν και υπήρξε ανταλλαγή «γαλλικών» από τους πάγκους.

Εκείνη τη στιγμή ο φακός έπιασε τον Ρόναλντ Αραούχο να σχηματίζει με τα δάχτυλά του τον αριθμό δύο σε μια χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων, «πικάροντάς» τους για το γεγονός ότι πέρσι αγωνίζονταν στη Segunda Division.

Ο Ουρουγουανός στόπερ μετά το ματς αντιλήφθηκε το λάθος του κι απολογήθηκε δημόσια για την συμπεριφορά του στο καταλανικό ντέρμπι. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους φίλους της Εσπανιόλ για την ατυχή χειρονομία που έκανα. Όλα ήταν αποτέλεσμα της έντασης που υπήρχε στη διάρκεια του ντέρμπι. Θεωρώ πως είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται τους φιλάθλους και τους αντιπάλους, γι’ αυτό δεν είμαι περήφανος για την συμπεριφορά μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x