Γενικά

Δολοφόνος του ποδοσφαιριστή ο σύζυγος της γυναίκας: «Πήγε να τη βιάσει», υποστήριξε

Συνεχίζεται το… θρίλερ γύρω από τις συνθήκες του φρικιαστικού εγκλήματος.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στη Βραζιλία μετά τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, που βρέθηκε αποκεφαλισμένος και με κομμένα τα γεννητικά του όργανα.

Η σύζυγος του άνδρα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή κατέθεσε ότι όταν ξύπνησε, στο πατρικό της, είδε μπροστά της τον ποδοσφαιριστή να τρίβει το πέος του. Στη συνέχεια ο άνδρας της τον μαχαίρωσε.
«Η Κριστιάνα επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντανιέλ, αλλά δεν είχε προλάβει να τη βιάσει. Ήταν μεθυσμένη κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πάντως υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως το θύμα είχε δεσμό με τη γυναίκα. Μάλιστα είχε κληθεί από την οικογένεια του επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κοριτίμπα στις 26 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού. Όμως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά, σύμφωνα με το ζεύγος.

«Έχασα τον έλεγχο όταν είδα τον Ντανιέλ να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στη γυναίκα μου. Βρήκα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειδωμένη. Όταν την άνοιξα τον είδα να την βιάζει» είπε ο δράστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x