Oλλανδία

Δουβίκας: «Θέλω να γίνω κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ, οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω στην κορυφή»

Μιλώντας σε ολλανδικό Μέσο, ο Τάσος Δουβίκας αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στο μέλλον του στην Ουτρέχτη.

Η φετινή σεζόν ήταν χρονιά... εκτόξευσης για τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ουτρέχτης, τερματίζοντας - μαζί με τον Τσάβι Σιμόνς - στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της Eredivise.

Ο 23χρονος διεθνής στράικερ, μίλησε σε ολλανδικό Μέσο, για τους στόχους και τα όνειρά του στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην Ουτρέχτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τη δεδομένη στιγμή είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Δουβίκας:

«Θέλω να γίνω κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ μία μέρα. Θα δούμε αν γίνει εφικτό. Πάντα δούλευα σκληρά, προκειμένου να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, αλλά κάνω μεγαλύτερα όνειρα.

Για το πού θα παίξω μετά το καλοκαίρι; Αν το ήξερα, θα σας έλεγα τώρα. Αγαπάω την Ουτρέχτη, είμαι ευγνώμων στους οπαδούς. Αλλά όπως είπα, οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω στην κορυφή. Τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, να παίξεις σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες απ' το να μείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x