Ελλάδα

Έκανε το νταμπλ ο Δούκας!

Ονειρεμένα έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Δούκας! Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επικράτησε του Ερμή Ζωγράφου στον τελικό Κυπέλλου futsal και έκανε το νταμπλ!

Ο Δούκας ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν, κατακτώντας και τους δύο εγχώριους τίτλους στο futsal. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού, λίγες ημέρες μετά το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ με 3-1 νίκες, σήκωσε και το Κύπελλο μετά το 5-2 επί του περσινού τροπαιούχου, Ερμή Ζωγράφου, στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας.

Από την πλευρά της η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα έφτασε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό, ωστόσο δεν χαμογέλασε όπως πέρυσι απέναντι στον Ηνίοχο και φέτος ηττήθηκε στην παράταση.

Ο Ερμής προηγήθηκε με τον Τσέπα στο 11', για να ισοφαρίσει ο Θανασάι τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 19' και πάλι ο Τσέπας ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του Ζωγράφου.

Στο 27' ο Κονδυλάτος ισοφάρισε 2-2 για τον Δούκα και ο τελικός οδηγήθηκε στον εξτρά χρόνο. Ο Καράμπελας στο 44' έβαλε μπροστά τον Δούκα, ο Ερμής έπαιξε με πέμπτο παίκτη προκειμένου να ισοφαρίσει και οι μπλε βρήκαν ευκαιρία για άλλα δύο γκολ απέναντι σε εκτεθειμένη εστία. Οι Φλώρος και Καραβίδας διαμόρφωσαν το τελικό 5-2.

Ο Δούκας πέτυχε το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας του, ενώ θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο UEFA Futsal Champions League. Όσο για τον Ερμή, κατετάγη τρίτος στο πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου, δείχνοντας πως η περσινή επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x