Stoiximan Super League

Δούκας: «Το CAS καταδίκασε εσάς και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας»

Απάντησε στον Ολυμπιακό και τον Νίκο Γαβαλά για την απόφαση του CAS ο Λευτέρης Δούκας.

Νέα τοποθέτηση για την απόφαση του CAS έκανε ο Λευτέρης Δούκας.

Αφού νωρίτερα επεσήμανε ότι για τον ΠΑΟΚ η αξιοπρέπεια αποτελεί τον υπέρτατο τίτλο, ο διευθυντής Επικοινωνίας του «δικεφάλου» έκανε νέα ανάρτηση, μέσω της οποίας απαντάει στον Νίκο Γαβαλά.

«Καταδίκασε εσάς που επαναλαμβάνατε μονότονα πως «καταδικαστήκαμε από τρία (!!!) δικαστήρια» και δικαίωσε εμάς που φωνάζαμε πως καταδικαστήκαμε χωρίς να δικαστούμε», τονίζει, αλλά και: «Το CAS καταδίκασε εσάς και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας».

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ξεπερνώντας τη σημειολογία της αντικατάστασης των πάλαι ποτέ πανηγυρικών τίτλων περί πιστοποίησης της πολυϊδιοκτησίας, τελεσίδικης απόφασης, καταδίκης, σκανδάλου κλπ, από μια συνοφρυωμένη και ηττοπαθή ανάρτηση , πάμε στα υπόλοιπα.

Το CAS καταδίκασε σήμερα τους δικαστές που δεν δίκασαν και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας, που θεμελίωσαν τη σκευωρία.

Μαζί με την δήθεν δεσμευτικότητα μιας εισήγησης, πάνω στην οποία στηρίξατε το παραμύθι που φτιάξατε.

Καταδίκασε εσάς που επαναλαμβάνατε μονότονα πως «καταδικαστήκαμε από τρία (!!!) δικαστήρια» και δικαίωσε εμάς που φωνάζαμε πως καταδικαστήκαμε χωρίς να δικαστούμε.

Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν ο άθλιος προπαγανδιστικός μηχανισμός σας μας παρουσίαζε ως καταδικασμένους και ενόχους.

Εσείς τώρα κρύβεστε πίσω από αυτά που δεν αποφάσισε το CAS, φοβούμενοι να ομολογήσετε ποιον καταδίκασε, ποιον δικαίωσε και ποιον διέσυρε τελικά η σημερινή ετυμηγορία.

Εσείς μας βαφτίζατε ενόχους, παραμένουμε ένοχοι;

Υπάρχει τελικά πολυϊδιοκτησία, κυριαρχική επιρροή ή ότι άλλο κατασκευάσατε στην πορεία;

Η ετυμηγορία του Ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου έλυσε την απορία για το αν δικαστήκαμε και βρεθήκαμε ένοχοι, όπως υποστηρίζατε.

Και αποφάσισε αυτό που ζητούσαμε εξαρχής, σε αντίθεση με εσάς που πολεμούσατε κάθε ενδεχόμενο κανονικής δίκης επί της ουσίας.

Κυρίως όμως, λειτουργεί ως ασπίδα περιφρούρησης της νομιμότητας, στέλνοντας μηνύματα σε όσους τολμήσουν να κάνουν τα ίδια στο μέλλον...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x