Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για Κλάτενμπεργκ στον Ολυμπιακό!

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ απέσυρε ο Ολυμπιακός, μετά από κάποιες αποφάσεις που πήρε ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ.

Την αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι αποφάσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ διατήρησε τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη ως τεχνικούς συμβούλους και η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες επικαλούνται τη συμφωνία των Big 4 με τις FIFA και UEFA, βάσει της οποίας θα πρέπει να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δεν θα πρέπει να εμπλέκεται κάποιος Έλληνας, σε οποιοδήποτε πόστο.

Ειδικά πάνω σε αυτό το θέμα, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «Δυστυχώς ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει αποχωρήσει. Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δεν θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x