Ιταλία

Εάν δεν πέσει «καμπάνα» από UEFA πάει για Κόντε ή Αντσελότι η Μίλαν!

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκαθαρίσει εάν θα τιμωρηθεί από την UEFA η Μίλαν. Εάν όχι, τότε θα φουλάρουν για προπονητή. Ήδη υπάρχουν επαφές με τους δύο Ιταλούς.

Ο κίνδυνος να τιμωρηθεί από την UEFA η Μίλαν για το financial fair play παίζει ρόλο στην επιλογή του προπονητή που έγινε και έφερε τον Γκατούζο στον πάγκο της.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport οι υπεύθυνοι των ροσονέρι πήραν την επιλογή αυτή ως προσωρινή και στο μυαλό τους βρίσκονται τα ονόματα των Κόντε και Αντσελότι.

Ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα όταν και πιστεύουν ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο να πέσει «καμπάνα» από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Υπάρχουν ήδη επαφές με τους δύο προπονητές, γράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ και επισημαίνει ότι εάν μάθουν ότι δεν θα επιβληθεί ποινή τότε θα προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις με έναν εκ των δύο τεχνικών.

Με τον Κόντε έχοντας προοπτική για έναρξη της συνεργασίας από το καλοκαίρι ενώ με τον Αντσελότι ακόμη και από τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x