Γενικά

Έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σόουκρος

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ανακοίνωσε ο Άγγλος αμυντικός Ράιαν Σόουκρος.

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 34ων ετών αποφάσισε να βάλει ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός Ράιαν Σόουκρος, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στην πλάτη από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Σόουκρος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε και έναν χρόνο δανεικός στη βέλγικη Αντβέπρ, ενώ τον Γενάρη του 2008 πήγε στην Στόουκ Σίτι, με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε πάνω από 400 συμμετοχές (οι περισσότερες στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ), φορώντας σε πολλές από αυτές και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τον Φλεβάρη του 2021 άφησε την αγαπημένη του Στόουκ για να πάει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκεί όπου έμελλε να είναι και ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Παρά το γεγονός ότι αποσύρομαι λόγω ενός τραυματισμού, το πάθος μου για το παιχνίδι παραμένει άθικτο και αφού έχω πάρει και το προπονητικό μου δίπλωμα, ανυπομονώ να κυνηγήσω μια καριέρα στην προπονητική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο της Ίντερ Μαϊάμι και τους φιλάθλους της για την ευκαιρία που μου πρόσφεραν να αγωνιστώ εδώ, καθώς και τους φίλου της Στόουκ για την μόνιμη στήριξή τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου που είναι οι πυλώνες της ζωής μου», ήταν τα λόγια του Ράιαν Σόουκρος μετά την ανακοίνωση πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x