Γενικά

Πρώην παίκτης της Έβερτον κατατάχθηκε στον ρωσικό στρατό!

Ο Ντίνιαρ Μπιλιαλεντίνοφ, παρότι δεν πληρούσε τα κριτήρια, κατατάχθηκε στον ρωσικό στρατό και θα υπηρετήσει τη Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Στον ρωσικό στρατό κατατάχθηκε ο Ντίνιαρ Μπιλιαλεντίνοφ! Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Έβερτον, ο οποίος είναι 46 φορές διεθνής με τη Ρωσία, βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που θα υπηρετήσουν τη χώρα στον πόλεμο με την Ουκρανία και του ήρθε χαρτί για να συμμετέχει στην επιστράτευση.

Μάλιστα, ο Μπιλιαλεντίνοφ δεν πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις, αφού είναι άνω των 35 ετών, αλλά κλήθηκε να καταταχθεί στον ρωσικό στρατό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πατέρας του, Ρινάτ: «Ο Ντίνιαρ έλαβε πραγματικά μια κλήση. Είναι δύσκολο να μιλήσεις για συναισθήματα, γιατί δεν υπηρέτησε την στρατωτική του θητεία επειδή είναι αθλητής. Ήταν πριν από 19 χρόνια.

Δηλαδή, ναι, ορκίστηκε, αλλά υπηρέτησε στην… αθλητική γραμμή. Ο νόμος λέει ότι καλούνται άτομα έως 35 ετών και είναι 37, επομένως υπάρχει κάποιο είδος ασυνέπειας εδώ. Τώρα θα μάθει αν αυτή η πρόσκληση είναι σωστή ή αν στάλθηκε νωρίς. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Αν υπήρξε γενική επιστράτευση, τότε δεν χρειάζεται να κάνουμε ερωτήσεις. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος έχει καθιερώσει ένα σχέδιο στο οποίο όλα θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το νόμο»
, ανέφερε.

Ο τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του Ντίνιαρ Μπιλιαλεντίνοφ ήταν η λθουανική Ριτεράι, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ρούμπιν Καζάν, Σπαρτάκ Μόσχας, Τορπέντο Μόσχας, Ανζί, Έβερτον και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x