Stoiximan Super League

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα των πλέι οφ

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Ομόφωνα καθορίστηκε από τη Λίγκα ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΑΕΚ-Πανιώνιος θα γίνει την Παρασκευή και η τρίτη αγωνιστική την προσεχή Δευτέρα (23/5), αντί για την Τετάρτη.

Βρέθηκε άκρη από το ΔΣ της Super League για το πρόγραμμα των playoffs που έγινε άνω-κάτω λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση η οποία έγινε δεκτή και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στα πλέι οφ. Σύμφωνα με αυτή ο αγώνας ΑΕΚ-Πανιώνιος, που ήταν προγραμματισμένος για χθες αλλά αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (20/5).

Όσο για τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής που θα γίνονταν την προσεχή Τετάρτη, αναβάλλονται όλοι και θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (23/5).

Από εκεί κι έπειτα, οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26/5, την Κυριακή 29/5 και Τρίτη 31/5. Αν προκύψει θέμα αποδέσμευσης των διεθνών πριν τις 31/5, τότε οι τέσσερις ομάδες θα μαζευτούν εκ νέου για αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 20/5 (εξ αναβολής 2ης αγωνιστική)
ΑΕΚ-Πανιώνιος 20:30

Δευτέρα 23/5 (3η αγωνιστική)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Πέμπτη 26/5 (4η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 29/5 (5η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Τρίτη 31/5 ή Τετάρτη 1/6 (6η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x