Πορτογαλία

Έβγαζαν φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο οι «δράκοι» της Πόρτο και ανέβηκαν κορυφή

Με ένα «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο, η Πόρτο νίκησε 3-0 τη Μαρίτιμο στο «Ντραγκάο» για την 26η αγωνιστική της Primeira lega και ανέβηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Πόρτο «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο τη Μαρίτιμο στο «Ντραγκάο» 3-0 για την 26η αγωνιστική της Primeira Lega και ανέβηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από τη δεύτερη θέση και την Μπενφίκα, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή παίζει στην έδρα της Μορεϊρένσε, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να ξαναβρεθεί στην κορυφή παρέα με τους «δράκους».

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο πίεσαν από την αρχή, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Αφρικο στο 6’, όμως δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Τα κατάφεραν αρχικά με το πέναλτι του Τέγες στο 57’ μετά από ολοκάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή. Η προβολή του Μιλιτάο στο 72’ έκανε το 2-0 και η ατομική ενέργεια και το σουτ στη γωνία από τον Μπραχίμι στο 88’ «σφράγισε» τη νίκη των πρωταθλητών.

«Καθάρισε» την Μποαβίστα η Γκιμαράες 3-1 εντός έδρας και έμεινε «ζωντανή» στο «κόλπο» της πέμπτης θέσης, αφήνοντας τους πρωταθλητές του 2011 προσωρινά στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x