Euro 2016

Έντερ: «Ο Ρονάλντο μού είπε πως θα σκοράρω»

Προφητικές ικανότητες έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως είπε ο χρυσός σκόρερ της Πορτογαλίας, Έντερ, προέβλεψε πως θα σκοράρει.

Μπορεί ο ίδιος να μην ήταν σε θέση να προσφέρει, λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε μια άγνωστη πτυχή του… ταλέντου του. Ο αρχηγός της Πορτογαλίας προέβλεψε πως ο Έντερ θα σκοράρει, όπως είπε ο άνθρωπος που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη επί της Γαλλίας στην παράταση.

«Ο Ρονάλντο μού είπε πως θα βάλω το νικητήριο γκολ λίγο πριν μπω σαν αλλαγή. Μου έδωσε δύναμη και ενέργεια με αυτά τα λόγια», τόνισε ο 29χρονος άσος που δεν είχε σκοράρει μέχρι σήμερα καμία φορά με το εθνόσημο!

«Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε. Αξίζαμε τον τίτλο και μας αξίζουν συγχαρητήρια. Αφιερώνουμε το τρόπαιο αυτό σε όλους τους Πορτογάλους», πρόσθεσε.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Φερνάντο Σάντος για την εμπιστοσύνη. «Από τη μέρα που κλήθηκα ο Φερνάντο Σάντος ήξερε τι μπορώ να προσφέρω και μου είχε εμπιστοσύνη. Σήμερα κλήθηκα να προσφέρω και το έκανα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x