Φρένο στις ορέξεις πολλών συλλόγων για την απόκτηση του Χουάν Καμίλο Ζουνίνγκα έβαλε η Νάπολι. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε μέσω Twitter πως ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι» και θα παραμείνει στο σύλλογο για ακόμα πέντε χρόνια.
Η προηγούμενη –πλέον- συμφωνία των δύο πλευρών εξέπνεε το προσεχές καλοκαίρι και αρκετές ομάδες –μεταξύ άλλων η Μπαρτσελόνα- είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο Κολομβιανό, ωστόσο θα μείνουν με την... όρεξη.
Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν περίπου τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ λέγεται πως μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 35 εκατ. ευρώ. Στην μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία των Ναπολιτάνων, ο διεθνής μπακ έχει αγωνιστεί ήδη 5 φορές ως βασικός.
Sono contento di potervi annunciare che Zuniga restera con noi altri 5 anni #ADL pic.twitter.com/af3Dw6XuJT
— AurelioDeLaurentiis (@ADeLaurentiis) October 1, 2013
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






