Γενικά

«Έκρηξη» ακολούθων στα social media του Έντρικ μετά το γκολ επί της Αγγλίας

Το νικητήριο τέρμα της Βραζιλίας επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» ανέβασε κατά 350.000 τον αριθμό ακολούθων του σκόρερ Έντρικ στα social media.

Ζούμε στην εποχή που τα πάντα απλώνονται ταχύτατα στον κόσμο του διαδικτύου.

Έτσι και στην περίπτωση του Έντρικ που συστήθηκε σε όποιον δεν τον γνώριζε με το γκολ απέναντι στην Αγγλία στο «ναό» του βρετανικού ποδοσφαίρου, το «Γουέμπλεϊ». Τόσο η ηλικία του 17χρονου Βραζιλιάνου, όσο η «κλεισμένη» μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης τον έχουν φέρει στο προσκήνιο.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η «Βασίλισσα» αγόρασε τον Έντρικ από την Παλμέιρας έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ, με δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη από το ερχόμενο καλοκαίρι. Το όνομα του έγινε ευρέως γνωστό μετά το πρόσφατο κατόρθωμά του με τη «σελεσάο».

Απόδειξη η «έκρηξη»... αγάπης στα social media. Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες είδε τους ακόλουθούς του στο Instagram να αυξάνονται κατά 250.000, ενώ αυτούς στο TikTok κατά 120.000! «Είναι το μεγαλύτερο νούμερο των ημερών που αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τον Έντρικ», ανέφερε χαρακτηριστικά το γραφείο που έχει αναλάβει την «εικόνα» του βιρτουόζου ποδοσφαιριστή και διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα αυτά γύρω από ένα παιδί γεννημένο το 2006! Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί στο πρώτο γκολ στο «Μπερναμπέου»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x