Stoiximan Super League

Έδωσε το σύνθημα ο Μαρινάκης!

Μήνυμα συσπείρωσης θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα είπε κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ.

Το απόλυτο στους επόμενους πέντε αγώνες του Ολυμπιακού φέρεται να ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης σε όλη την ομάδα κόντρα σε όλους εκείνους που απειλούν την πρωτοκαθεδρία της.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φέρεται να απαίτησε την πρόκριση επί της Οσμανλίσπορ στο Europa League και επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως και νίκες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Ο κ. Μαρινάκης φέρεται να θεωρεί πως μέχρι το ντέρμπι της Τούμπας θα έχουν κριθεί τα πάντα και για αυτό το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε στους παίκτες πως πιστεύεις στις ικανότητές τους, τις οποίες περιμένει να δείξουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x