Ιταλία

Εφτάρα από Φιορεντίνα και... μέγα κάζο για Ρόμα!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Φιορεντίνα που... σκόρπισε τη Ρόμα, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 7-1. Τρεις φορές βρήκε δίχτυα ο Κιέσα για τους «βιόλα».

Κατηφόρα είχε για τη Ρόμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με την Φιορεντίνα να επικρατεί με 7-1, παίρνοντας εκκωφαντική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «τζιαλορόσι» με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται βασικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχασαν τα αυγά και τα... καλάθια στη Φλωρεντία, γνωρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία τους.

Τον λογαριασμό για τους «βιόλα» άνοιξε ο Κιέσα μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 18’ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Κολάροφ στο 28’ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της «αιώνιας πόλης», ενώ στο 33’ ο Μουριέλ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-1. Ο Μπενασί στο 66’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ ο Κιέσα με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 74’ έγραψε το 5-1 για την ομάδα του Πιόλι.

Η κατηφόρα δεν είχε τελειωμό στο «Αρτέμιο Φράνκι» για τους Ρωμαίους, με τον Σιμεόνε να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, μία στο 79ο και μία στο 90ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1, που έστειλε την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον η ομάδα του Πιόλι περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά που θα προκύψει από το ζευγάρι Αταλάντα-Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x