Ισπανία

Έφυγε με δάκρυα από την Λεβάντε ο Χουανφράν

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία στον σύλλογο ο Χουανφράν ανακοίνωσε την Τρίτη πως δεν θα συνεχίσει στην Λεβάντε. Έντονα συγκινημένος ο 39χρονος, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει το ποδόσφαιρο

Το τέλος της συνεργασίας του με την Λεβάντε, έπειτα από σχεδόν 10χρόνια συνολικής παρουσίας στον σύλλογο, ανακοίνωσε ο Χουνφράν. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο 39χρονος μπακ ανακοίνωσε –έντονα συγκινημένος- πως δεν θα φορέσει τη νέα σεζόν την φανέλα της ομάδας, που θα αγωνίζεται στην Segunda Division.

Παράλληλα, ο Ισπανός αμυντικός, που αγωνίστηκε για σχεδόν ενάμισι χρόνο στην ΑΕΚ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και σε άλλη ομάδα εφόσον το πλάνο που του παρουσιαστεί τον καλύψει.

«Εδώ πέρασε τα ομορφότερα από τα συνολικά 23χρόνια της καριέρας μου. Την πρώτη περίοδο η Λεβάντε με βοήθησε να εξελιχθώ σε και να φτάσω σε τοπ επίπεδο. Με δίδαξε αξίες, όπως η σκληρή δουλειά και οι θυσίες για τον σύλλογο. Στο δεύτερο στάδιο, όταν επέστρεψα, βοήθησα την ομάδα στο Europa League αλλά δυστυχώς φεύγω με την λύπη του υποβιβασμού.

inner

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που πόνταρε σε εμένα, όταν άλλοι δεν με πίστευαν. Δεν το ξεχάσω ποτέ αυτό. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα εδώ και όλους τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Σας ευχαριστώ για την στάση σας και τον σεβασμό σας»
, είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια μιλώντας για το μέλλον του τόνισε:

«Τώρα ξεκινάει μια νέα περίοδος στην ζωή μου που θέλω να χαρώ την οικογένειά μου και να περάσω χρόνο μαζί της. Δεν μπορώ να αποκλείσω φυσικά να παίξω κάπου αλλού, εφόσον μου παρουσιαστεί ένα πρότζεκτ το οποίο θα με καλύψει και θα με ενθουσιάσει. Γι’αυτό θα συμμετέχω στην προετοιμασία προκειμένου να μην χάσω την επαφή μου με το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x