Γενικά

Έγραψε ιστορία η Βολουντάρι

Το Κύπελλου Ρουμανίας κατάκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βολουντάρι επικρατώντας στα πέναλτι της Άστρα Γκιουργκίου με 5-3. 1-1 ήταν το σκορ στην κανονική διάρκεια και στην παράταση.

Κυπελλούχος Ρουμανίας αναδείχθηκε η Βολουντάρι για πρώτη φορά στην ιστορία της αφού επικράτησε στα πέναλτι της Άστρα Γκιουργκίου με 5-3. Ο Ιονίτα στο 36ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Άστρα, σκορ που διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η Βολουντάρι ήταν πολύ πιο μαχητική και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μαρινέσκου στο 83ο λεπτό στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Καμία από τις ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει κατά τη διάρκεια του έξτρα ημιώρου και οι δύο πλευρές κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι με τον Ατσίμ να σκοράρει το τελευταίο και πιο κρίσιμο πέναλτι και να χαρίζει το ιστορικό τρόπαιο στην ομάδα του.

Η Βολουντάρι, ομάδα που αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Κοστίν Λαζάρ, βρίσκεται στη πρώτη κατηγορία από το 2015 και φέτος τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x