Γενικά

«Είμαστε παθιασμένοι»: Ο Ιγκνάσιο Λάγκο της Κολόν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και παρουσίασε τον σύντροφό του

Ο Ιγκνάσιο Λάγκο, 22χρονος επιθετικός της Κολόν, αποκάλυψε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος και παρουσίασε τον σύντροφό του, μιλώντας με πάθος για την αγάπη και τη δύναμη της αποδοχής στο ποδόσφαιρο.

Ο Ιγκνάσιο Λάγκο έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Ο 22χρονος επιθετικός της Κολόν μίλησε ανοιχτά για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική συνέντευξη πως είναι ομοφυλόφιλος και παρουσιάζοντας δημόσια τον σύντροφό του. Η εξομολόγησή του προκάλεσε συγκίνηση και έγινε viral στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Λάγκο δέχθηκε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον σύντροφό του, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη δύναμη και την αφοσίωσή του, λέγοντας: «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ που υπερασπίζεσαι τα χρώματα της πόλης μου».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής απάντησε με λόγια που έκαναν αίσθηση: «Είναι μια παράλογη αγάπη και τη ζούμε με πάθος, όπως ακριβώς και το ποδόσφαιρο. Είμαστε παθιασμένοι και προσπαθούμε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε».

Ο Ιγκνάσιο Λάγκο, γεννημένος στις 5 Αυγούστου 2002, αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της Κολόν και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ ή επιθετικός. Με τη γενναία του στάση, άνοιξε έναν νέο δρόμο για την ορατότητα και την αποδοχή στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x