Γενικά

«Ο προπονητής είπε στον γιο μου να δουν μαζί πορνό - Αυνανίστηκε μπροστά του»

Απίστευτες κατηγορίες από μητέρα Ρουμάνου ποδοσφαιριστή για τον τεχνικό της εθνικής ομάδας της Μάλτας, Ντέβις Μάντζια.

Ο Ντέβις Μάντζια, προπονητής μέχρι πρότινος της εθνικής ομάδας της Μάλτας, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε διάφορους ποδοσφαιριστές. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ωστόσο σήμερα βγήκε στην επιφάνεια μια νέα πολύ σοβαρή κατηγορία.

Η Αλεξάνδρα, μητέρα του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Ράζβαν Πόπα, κατήγγειλε πως ο προπονητής είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον γιο της όταν τον είχε για παίκτη στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα.

Αρχικά υποστήριξε πως ο προπονητής κάλεσε τον Ράζβαν Πόπα στο σπίτι του και του είπε να δουν μαζί πορνό: «Πρώτα τον ρώτησε για την σεξουαλική του δραστηριότητα, μετά άρχισε να τον προσεγγίζει. Στη συνέχεια αυνανιζόταν μπροστά στο παιδί μου».

Όταν ο Ράζβαν... αντιστάθηκε στις προτάσεις του Μάντζια, τότε ο Ιταλός τεχνικός άρχισε να τον περιθωριοποιεί, αφού δεν τον έβαζε να αγωνιστεί. Υποστήριξε, μάλιστα, πως ο προπονητής του επιτέθηκε σωματικά στα αποδυτήρια. «Έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό του και τον κάρφωσε στον τοίχο», ισχυρίστηκε.

Για να καταλήξει η μητέρα του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή: «Αργότερα απέλυσαν τον Mάντζια. Αλλά είχα την αίσθηση ότι του επέτρεψαν να δραπετεύσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x