Ισπανία

Είχε... Άγιο η Μπαρτσελόνα! (video)

Δύσκολο διπλό μέσα στο «Μαδριγάλ» για τη Μπαρτσελόνα (1-0)! Με τον Σάντρο να σκοράρει στο τέλος (με μαγική ενέργεια Μέσι) και τη Βιγιαρεάλ να ‘χει τρία δοκάρια(!), οι Καταλανοί τα κατάφεραν!

Τα βρήκε πολύ «σκούρα», αλλά τα κατάφερε η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί, χάρη σε τέρμα του Σάντος στο 82’ πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Βιγιαρεάλ, με σκορ 1-0 και ξεκίνησαν με νίκη τη νέα «περιπέτεια» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Ναι μεν είχε κατοχή, ναι μεν είχε υπεροχή, ωστόσο δεν δημιουργούσε και πολλές φάσεις η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο πρώτο μέρος. Και στις δύο καλύτερες περιπτώσεις που είχε μπροστά απ’ την εστία του Ασένχο (σε σουτ των Πέδρο και Μέσι), σε αμφότερες ο γκολκίπερ του «κίτρινου υποβρυχίου» αντέδρασε εξαιρετικά (με τη βοήθεια του δοκαριού στη δεύτερη περίπτωση), κρατώντας το μηδέν.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους «μπλαουγκράνα». Και θα μπορούσαν να ‘χαν στραβώσει για τα καλά αν το… τσαφ του Ματιέ δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι και είχε καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του. Ο Νεϊμάρ έπρεπε να μπει για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Βιγιαρεάλ. Η πίεση της Μπάρτσα συνεχίστηκε, έγινε ιδιαίτερα ασφυκτική και ο Βραζιλιάνος είχε την ευκαιρία να γίνει… ήρωας, αλλά έχασε μοναδική ευκαιρία.

Και λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι… τα χρειάστηκαν ξανά όταν το σουτ του Πίνα σταμάτησε στο δοκάρι! Και τελικά ο Μέσι έδωσε τη λύση. Όχι σκοράροντας, αλλά δίνοντας σχεδόν έτοιμο στον μικρό Σάντρο που έσπρωξε απλά την μπάλα τη δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο 82’ με τους γηπεδούχους να τραβούν ξανά τα μαλλιά τους για το αρνητικό αποτέλεσμα, δεδομένου και του τρίτου δοκαριού τους σε σουτ του Τζιοβάνι λίγο πριν τη λήξη!



Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική:


Παρασκευή 29/8

Βαλένθια-Μάλαγα 3-0
(31' Αλκαθέρ, 45' Παρέχο, 56' Πιάτι)

Χετάφε-Αλμερία 1-0
(29' Βάσκεθ)

Σάββατο 30/8

Μπιλμπάο-Λεβάντε 3-0
(32' Αντούριθ, 51' Ιτουράσπε, 76' Μουνιαΐν)

Κόρδοβα-Θέλτα 1-1
(60' Φέντε - 52' Ορεγιάνα)

Ατλέτικο-Είμπάρ 2-1
(12' Μιράντα, 25' Μάντζουκιτς - 33' Άμπρααμ

Εσπανιόλ-Σεβίλλη 1-2
(61' Στουάνι-34' Μπάκα, 56' Ιμπόρα)

Κυριακή 31/8

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 0-1
(82' Σάντρο)

Λα Κορούνια-Βαγεκάνο

Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης

Ελτσε-Γρανάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x