Stoiximan Super League

Εκδικάστηκε η υπόθεση πολυδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, πάει για το νέο έτος η απόφαση

Μπαίνοντας αυτή τη φορά στην ουσία και εξετάζοντας όλες τις πτυχές, η Επιτροπή Εφέσεων δίκασε επιτέλους την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας

Ολοκληρώθηκε ενώπιον της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έπειτα από μια διαδικασία που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, με κατηγορούμενους τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και καταγγέλλοντα τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση επανεκδικάστηκε μετά από την γνωστή απόφαση του CAS από το περασμένο καλοκαίρι, μόνο που αυτή τη φορά, η Επιτροπή Εφέσεων μπήκε στην ουσία, εξετάζοντας όλες τις πτυχές της υπόθεσης και τα ευρήματα που περιγράφονται στο πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Μπίρδα, Μαυρομμάτη, Λαγαρία, Μπαλτάκο και Κατσά. Ο Ολυμπιακός είχε τους Σουλούκου, Χατζησαββάογλου, Περάκη, Καρπετόπουλο, Βενιέρη και Τσιρωνά, ενώ η Ξάνθη ανέπτυξε τις θέσεις της μέσω των δικηγόρων Χριστοδούλου, Ουζουνίδη, Παπαδοπούλου και Δετσαρίδη.

Άπαντες ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους και έλαβαν από την Επιτροπή Εφέσεων προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την άλλη Τετάρτη 16/12.

Αυτό σημαίνει πως η απόφαση δεν αναμένεται πριν τις αρχές του νέου έτους.

Το sport-fm.gr παρακολούθησε όλη τη διαδικασία και σας ενημέρωνε ζωντανά για όλα όσα ελέχθησαν κατά την εκδίκαση.

Δείτε εδώ το live με τους ισχυρισμούς όλων των πλευρών και όσα συνέβησαν στην συζήτηση της υπόθεσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x