Stoiximan Super League

Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»!

Ευχάριστα μαντάτα έπειτα από καιρό στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Με την κατάθεση της υψομετρικής μελέτης, ο φάκελος της «Αγιά-Σοφιάς» έκλεισε και μέσα στον Οκτώβρη αναμένεται η οριστική έγκριση.

Κάθε είδηση για το γήπεδο της ΑΕΚ -και πιο συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την καταγραφή των γραφειοκρατικών διαδικασιών- αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη πλέον από τους φίλους της.

Έστω και καθυστερημένα όμως (χωρίς ευθύνη της «Ένωσης») το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» δείχνει να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης -η οποία απουσίαζε από τον φάκελο, με αποτέλεσμα να κρίνεται ελλιπής από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών- διευθετήθηκε. Κι αυτό διότι κατατέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ο φάκελος έκλεισε.

Αφού λοιπόν η εξέταση του φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει από το Υπουργείο, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα δοθεί η πολυπόθητη έγκριση και θα αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την οικοδομική άδεια και την έναρξη των έργων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x