Ισπανία

Εκνευρισμένος με τον Ζιντάν ο Λεονάρντο λόγω Εμπαπέ

Δεν αρέσουν καθόλου στον τεχνικό διευθυντή της Παρί οι συχνές τοποθετήσεις του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να αποκτήσει τον αστέρα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Τον εκνευρισμό του Λεονάρντο έχουν προκαλέσει οι συχνές αναφορές του Ζινεντίν Ζιντάν περί «ονείρου» του Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ειλικρινά είναι λίγο ενοχλητικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κιλιάν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τον ταρακουνήσουμε (σ.σ.: με μεταγραφικά σενάρια). Έχει συμβόλαιο μαζί μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Οπότε, το να μιλάμε σχετικά με το τι επιθυμεί, με τα "όνειρά" του, κάθε φορά… καλύτερα να σταματήσουμε να μιλάμε συνεχώς γι’ αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού με την Κλαμπ Μπριζ.

Πλέον, μένει να φανεί και το ποια θα είναι η αντιμετώπισή του προς τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης στην επικείμενη αναμέτρηση των ομάδων τους (26/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x