Ιταλία

Εκόνγκ για Οσιμέν: «Ξέρω την επόμενη ομάδα του, αλλά δεν μπορώ να το πω»

Ο Τρόοστ Εκόνγκ γνωρίζει που θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι και έπειτα ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στην εθνική Νιγηρίας Βίκτορ Οσιμέν.

Ένα από τα «σίριαλ» του περασμένου, αλλά και του επόμενου καλοκαιριού αναμένεται να «παιχτεί» με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Οσιμέν.

Η σχέση του Νιγηριανού επιθετικού με τη Νάπολι και τον Αουρέλιο Nτε Λαουρέντις εξελίσσεται επεισοδιακή μετά την μέτρια φετινή σεζόν του συλλόγου και ο «killer» των 26 γκολ σε 32 αγώνες την χρονιά του πρωταθλήματος ενδεχομένως να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μπορεί και όχι.

«Μυστήριο» που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να λυθεί, αφού ο Οσιμέν φαίνεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση για το μέλλον του. Όπως αποκάλυψε τουλάχιστον ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και συμπατριώτης του Τρόοστ Εκόνγκ.

«Γνωρίζω την επόμενη ομάδα του, αλλά δεν μπορώ να σας την αποκαλύψω», δήλωσε διαδικτυακή εκπομπή ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά», που υποβάλλεται σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στη Φινλανδία για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο πρόσφατο Copa Africa. Αναμένεται μάλιστα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x