Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Γκουανγκζού! Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι επιβλήθηκε στην Οσάκα 2-1 της Αμέρικα από το Μεξικό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η πρωταθλήτρια Ασίας, αφού απέκλεισε την κάτοχο του Champions League της Κεντρικής/Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής θα συναντήσει στον ημιτελικό της Πέμπτης την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα.
Η Αμέρικα προηγήθηκε με κεφαλιά του Ορίμπε Περάλτα στο 55’, αλλά ο Ζενγκ Λονγκ ισοφάρισε στο 80’ και ο Παουλίνιο με κεφαλιά στο 93’ ολοκλήρωσε την ανατροπή.
Στον άλλο ημιτελικό η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες Ρίβερς Πλέιτ θα συναντήσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Σάνφρεσε Χιροσίμα και τη Μαζέμπε από το Κονγκό, που έχει κατακτήσει το αφρικανικό Champions League.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






