Γενικά

«Έκραξε» τον Πιρς Μόργκαν ο Λίνεκερ επειδή στηρίζει Ρονάλντο αντί Μέσι (pics)

Ο παλαίμαχος επιθετικός τα έβαλε με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο ανταγωνισμός Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο «τηλεοπτικά» πρόσωπα της Αγγλίας.

Ο Πιρς Μόργκαν λίγο μετά την ανάδειξη του Αργεντινού ως κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από την FIFA εξέφρασε τη διαφωνία του προτιμώντας τον Πορτογάλο, από τον οποίο πρόσφατα πήρε συνέντευξη. «Ένας παίκτης κατέκτησε δύο εγχώριους τίτλους και έναν διεθνή με την ομάδα του, έγινε ο πρώτος που φτάνει τις 100 νίκες και τα 125 γκολ στο Champions League, ο πρώτος που φτάνει τα 700 γκολ και ο πρώτος που κατακτά το πρωτάθλημα σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Και ο Μέσι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς», έγραψε ο Πιρς Μόργκαν στο Twitter.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, γνωστός θαυμαστής του Μέσι, δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την διαφωνία του με καυστικό τρόπο απέναντι στον Άγγλο δημοσιογράφο. «Ασχολήσου με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά οι αριθμοί του Μέσι φέτος ήταν καλύτεροι. Το παιχνίδι του είναι σε άλλο επίπεδο και κέρδισε και ο ίδιος δύο τίτλους. Το ότι του πήρες συνέντευξη δεν τον κάνει καλύτερο», έγραψε ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x