Ελλάδα

Εξελέγη η νέα Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Τους πέντε Εφέτες που θα συγκροτήσουν τη νέα Επιτροπή Εφέσεων εξέλεξε η Γ.Σ. της ΕΠΟ. Άνοιξε ο δρόμος για την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας.

Τα νέα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, έπειτα από την παραίτηση όλων των μελών της προηγούμενης σύνθεσης το περασμένο καλοκαίρι, εξέλεξε την Παρασκευή (9/10) η ελληνική ομοσπονδία, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη.

Η «νέα» Επιτροπή Εφέσεων καλείται πλέον άμεσα να συγκροτηθεί και μεταξύ άλλων, να επανεκδικάσει την πολύκροτη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά την σχετική εντολή του CAS.

Οι πέντε Εφέτες που εξελέγησαν ως τακτικά μέλη είναι οι εξής:

Παπακώστας Χρήστος (46 ψήφοι)
Μπάτρη Δήμητρα (45)
Κοσινά Ιωάννα (43)
Στενιώτη Μαργαρίτα (42)
Σιάννου Άλκηστις (40)

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι τα εξής: Μελισσινός Αντώνιος (10), Γιαρένης Ηλίας (9), Πουρνάρα Χριστίνα (7), Λιγνού Σοφία (7), Παντελίδου Αποστολίνα (4).

Να σημειωθεί ότι τις εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ παρακολούθησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, η θητεία των οποίων στην Ελλάδα ανανεώθηκε από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές έως τις 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να είναι παρόντες και στις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τις 23 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x