Oλλανδία

Έβγαλε «εξάσφαιρο» η Αϊντχόφεν - Σταμάτησε το σερί του Παυλίδη

Η Αϊντχόφεν ήταν εντυπωσιακή στο Αλμέλο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 της Χέρακλες την στιγμή που η Φέγενορντ περνούσε από την έδρα της Βάαλβαϊκ και η Εξέλσιορ σταματούσε το σερί του Παυλίδη.

Έβγαλε εξάσφαιρο κόντρα στη Χέρακλες και συνεχίζει να προελαύνει η εντυπωσιακή Αϊντχόφεν! Η ομάδα του Πέτερ Μπος έκανε... παρέλαση στο Αλμέλο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 για την 11 αγωνιστική της Eredivisie. Ο Ντε Γιόνγκ με πέναλτι στο 22' άνοιξε το σκορ με τον Σχόουτεν στο 44' να κάνει το 0-2. Στο 65' ο Τίλμαν έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ και ο Ραμάλιο βρήκε δίχτυα στο 69' για το 4-0. Στο 84' ο Τιλ έκανε το 5-0, με τον Ρικάρντο Πέπι στο 90' να διαμορφώνει το τελικό 6-0!

Eπιστροφή στις νίκες για τη Φέγενοορντ η οποία ξεπέρασε την ήττα από τη Τβέντε επικρατώντας 2-1 της Βάαλβαϊκ των 10 παικτών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κλεόνις στο 25' αλλά ο Τίμπερ δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Μάλιστα η ομάδα του Ρότερνταμ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί αλλά ο Χιμένες στο 45'+3' αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το γκολ της μεγάλης νίκης πέτυχε στο 64' ο Νάουκουπ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Φέγενορντ.

Τέλος μπήκε στο σερί του Βαγγέλη Παυλίδη στην Eredivisie. O Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να απολέσει δυο σημαντικότατους βαθμούς στην έδρα της Εξέλσιορ. Ο Λάχντο άνοιξε το σκορ στο 72', όμως στην εκπνοή ο Σάντρα ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x