Stoiximan Super League

Εξετάζει Ξαβιέ ο Παναθηναϊκός (audio)

Τον εξτρέμ της Τοντέλα, Αντόνιο Ξαβιέ, εχει ψηλά στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Αντόνιο Μανουέλ Περέιρα Ξαβιέ είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM που μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο 28χρονος αριστερός εξτρέμ αρέσει στον Τσάβι Ρόκα, με τον Καταλανό τεχνικό διεθυντή να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στην Τοντέλα και το συμβόλαιό του λήγει.

O Ξαβιέ είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1992 στο Γκιμαράες. Έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην U19 της Γκιμαράες, στη Μπράγκα Β, αλλά και στις Λεϊσόες, Μαρίμιο, Πάκος Φερέιρα και όπως σας αναφέραμε στην Τοντέλα.

Τη φετινή σεζόν μετράει 24 συμμετοχές, έχει σκοράρει μια φορά και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική κατάρτιση, τον οποίο οι πράσινοι (που αναζητούν έναν ακόμη εξτρέμ) έχουν ξεχωρίσει, έχοντας, φυσικά, προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x