Ιταλία

Εξετάζει τρεις «καυτούς» εξτρέμ η Αταλάντα

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι θέλει να ενισχύσει επιθετικά την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

Η «παραμυθένια» σεζόν της Αταλάντα είχε άδοξο τέλος, με τους «μπεργκαμάσκι» να γνωρίζουν οδυνηρό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Πλέον, η Αταλάντα βάζει πλώρη για τη νέα σεζόν, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να αρχίζει και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο Ιταλός κόουτς θέλει να αποκτήσει σίγουρα έναν εξτρέμ, ώστε να τονώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας του, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού του και την υπόθεση του Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος παραμένει άγνωστο εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Κάπως έτσι, ο Γκασπερίνι έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις εξτρέμ, από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα. Ο πρώτος είναι από τη Serie A. Ο Ζερεμί Μπογκά έχει βγάλει... μάτια με τη φανέλα της Σασουόλο και παραχωρείται με ένα ποσό στα 30-35 εκατ. ευρώ.

Ο δεύτερος είναι ο Φλοριάν Τοβέν της Μαρσέιγ, ο οποίος ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ο τρίτος είναι ο Βραζιλιάνος και πολύ ποιοτικός εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τάισον. Όλοι τους, έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, αλλά με ένα παρόμοιο ποσό γύρω στα 30-35 εκατ. ευρώ παραχωρούνται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x