Oλλανδία

Εξιτήριο για τον τερματοφύλακα της Βααλβάικ

Πολύ καλά τα νέα για τον γκολκίπερ Φάεσεν της Βααλβάικ, που τραυματίστηκε σοβαρά σε σφοδρή σύγκρουση με παίκτη του Άγιαξ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του Ετιέν Φάεσεν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο μετά από μια σφοδρή σύγκρουση με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο γκολκίπερ της Βααλβάικ επέστρεψε στο σπίτι του χθες (1/10) αργά το απόγευμα έχοντας περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο. Παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, αλλά ως τώρα οι εξετάσεις του είναι καθαρές.

«Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έκαναν εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπήρχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε φαινόταν καλά. Πέρασε μια ήρεμη νύχτα και επέστρεψε στο σπίτι έχοντας πάρει τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα», είπε ο αρχηγός της Βααλβάικ, Μίκιελ Κράμερ.

Αναφερόμενος στα λεπτά που ακολούθησαν τη σύγκρουση του 28χρονου Ολλανδού, όπου οι πρώτες βοήθειες που του προσέφεραν οι διασώστες του γηπέδου, αλλά και η χρήση απιδινωτή του έσωσαν τη ζωή, τόνισε: «Ήταν τρομακτικό. Ελπίζεις να μην ζήσεις ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή είσαι μακριά από τον κόσμο. Ο γιατρός μας έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του, γιατί την είχε καταπιεί. Όταν βλέπεις την ανάνηψη, φοβάσαι και φυσικά αμέσως σκέφτεσαι "καρδιακή ανακοπή". Ήταν ένα σοκ».

Όπως εξήγησε αργά το Σάββατο ο γενικός διευθυντής της Βααλβάικ, από το χτύπημα ο Φάεσεν υπέστη καρδιακή προσβολή, είπε ότι μετά την ανάνηψη στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής δεν είχε την αίσθηση του χώρου και επικοινωνούσε με δυσκολία με το περιβάλλον, ενώ στο νοσοκομείο αναγνώρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα, χωρίς όμως να θυμάται τίποτα από τη στιγμή του τραυματισμού του και τα όσα ακολούθησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x