Γενικά

Ελεύθερος από Αλ Χιλάλ ο Τζιοβίνκο, ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Αλ Χιλάλ, η οποία τον "αποχαιρέτησε" με ένα βίντεο, «ανοίγοντας» το δρόμο στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Μετά από πολλές «περιπέτειες», ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποτελεί και επίσημα παρελθόν την Πέμπτη από την Αλ Χιλάλ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του 34χρονου διεθνούς Ιταλού μεσοεπιθετικού, όπως είχαν προαναγγείλει νωρίτερα Μέσα της ασιατικής χώρας.

Με ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter, η Αλ Χιλάλ αποχαιρέτησε τον πρώην άσο της Γιουβέντους, γράφοντας: «Ευχαριστούμε για την αγάπη. Για τις χρυσές επιτυχίες. Για την ιστορία».

Στη συνέχεια, ακολούθησε και νέο tweet. «Η Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για τη κοινή συναινέσει λήξη του συμβολαίου του Ιταλού διεθνή, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Εκτιμούμε όλες τις προσπάθειες που έκανε στην καριέρα του με την ομάδα μας».

Ο Τζιοβίνκο βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ, κατόπιν επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου, και οι πλέον οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν από άλλη βάση, ώστε ο παίκτης να «μετακομίσει» τελικά στην Τούμπα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x