Ιταλία

Ελεύθερος από Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν!

Στην αποκάλυψη πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους σε μερικές μέρες και δε θα περιμένει τη λήξη ου συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι προχώρησε την Τετάρτη η «Tuttosport».

Παρελθόν από τη Γιουβέντους θα αποτελέσει σύντομα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ύστερα από τέσσερα χρόνια στο Τορίνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport», ο μάνατζερ και αδερφός του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, Νικολάς, συμφώνησε με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι», ώστε να αποχωρήσει ο παίκτης μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Η Γιουβέντους συμφώνησε να καταβάλλει στον Ιγκουαΐν ένα ποσό λίγο χαμηλότερο από το 50% του ετήσιου μισθού του (7.500.000 ευρώ) που προβλεπόταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός άσος, ύστερα από 3 πρωταθλήματα και 66 γκολ, θα φύγει μακριά από την Ιταλία, πιθανότατα στις ΗΠΑ, όμως η απόφασή του για τον επόμενο σταθμό θα παρθεί εντός των προσεχών 2-3 ημερών», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που συμπληρώνει πως ο Ιγκουαΐν έχει ήδη αποχαιρετήσει συμπαίκτες και διοικούντες τη "Γηραιά Κυρία".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x