Γενικά

Ελεύθερος μετά από τέσσερις μήνες ο Ροναλντίνιο

Ελεύθερος θα αφεθεί μετά από τέσσερις μήνες ο Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ασουνσιόν της Παραγουάης με κατηγορίες για πλαστογραφία.

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει σε μια από τις δικαστικές περιπέτειες του Ροναλντίνιο, ο οποίος κρατείται στην Παραγουάη από τις 5 Μαρτίου, μαζί με τον αδερφό του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, με κατηγορίες για πλαστογραφία.

Ο Βραζιλιάνος σταρ αναμένεται να απελευθερωθεί έπειτα από τέσσερις μήνες, αφού οι εισαγγελείς δεν έχουν βρει επιβαρυντικά στοιχεία για να στηρίξουν την υπόθεσή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του συνελήφθησαν στην Ασουνσιόν με πλαστά διαβατήρια και έπειτα από την καταβολή υπέρογκου ποσού για εγγύηση, απέφυγαν την φυλακή και τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάντως, η έρευνα των Αρχών περιελάμβανε και την πιθανότητα οι δύο άνδρες να κάνουν «ξέπλυμα» χρήματος.

Μάλιστα, αυτοί δεν είναι οι μόνοι μπελάδες που έχει μπει ο Ροναλντίνιο τα τελευταία χρόνια, καθώς φέρεται να χρωστάει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ στις βραζιλιάνικες αρχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x