Γενικά

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης «τελείωσε» την Έλφσμποργκ και πάμε για φινάλε-θρίλερ στη Σουηδία!

Η ΑΙΚ έφερε… τούμπα την Έλφσμποργκ (2-4), που προηγήθηκε 1-0 και 2-1, «τελείωσε» τις όποιες ελπίδες της για τίτλο και μείωσε στο -2 τη διαφορά από τη Μάλμε, μια «στροφή» πριν το τέλος στη Σουηδία!

Πάμε ολοταχώς για φινάλε-θρίλερ στη Σουηδία!

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης έφερε «τούμπα» την Έλφσμποργκ (2-4), που προηγήθηκε 1-0 και 2-1, «τελείωσε» τις όποιες ελπίδες της για τίτλο και μείωσε στο -2 τη διαφορά από τη Μάλμε, μια «στροφή» πριν το τέλος στη Σουηδία!

Η Μάλμε έχει στην κορυφή της Allsvenskan 58 βαθμούς, με την ΑΙΚ να φτάνει τους 56! Την τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, η ΑΙΚ υποδέχεται την αδιάφορη Σίριους, ενώ η πρωταθλήτρια Μάλμε παίζει επίσης στην έδρα της με τη Χάλμσταντ, η οποία, όμως, «καίγεται», καθώς κινδυνεύει να τερματίσει στη 14η θέση, που οδηγεί στο μπαράζ υποβιβασμού! Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη Σουηδία μετράει, να σημειώσουμε, η διαφορά τερμάτων. Η Μάλμε είναι στο +28 και η ΑΙΚ στο +18.

Καταλαβαίνει κανείς πως μόνο αν κάνει το… μπαμ η Χάλμσταντ και η ΑΙΚ «καθαρίσει», φυσικά, τη Σίριους, η ομάδα της Στοκχόλμης θα «κλέψει» το πρωτάθλημα. Αλλά στο σουηδικό πρωτάθλημα έχουμε δει να συμβαίνουν τα πάντα!

Η τελευταία αγωνιστική, που θα κρίνει, βέβαια και ποιες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη, είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (4/12), με όλα τα παιχνίδια να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 16:00.

0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x