Ελλάδα

Πρώτη νίκη και ανατροπή για την Εθνική U19 κόντρα στη Λιθουανία

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 πέτυχε η Εθνική ομάδα σήμερα με 2-1 επί της Λιθουανίας.

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 πέτυσε σήμερα η Εθνική μας ομάδας. Οι διεθνείς μας σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν 2-1 της Λιθουανίας και μάλιστα ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ που είχε διαμορφωθεί από το 12ο λεπτό.

Σε αυτό το σημείο του αγώνα ο διαιτητής έδειξε πέναλτι με τον Γιανσόνας να το εκτελεί εύστοχα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως οι διεθνείς μας αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47ο λεπτό ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι και εννιά λεπτά αργότερα (56’) ο Τζίμας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φέρει την Εθνική μας μπροστά στο σκορ.

Με την νίκη αυτή η Εθνική μας ομάδα έχει 3 βαθμούς στον όμιλο με μια νίκη και μια ήττα και ισοβαθμεί με τις Τουρκία και τη Λευκορωσία που όμως έχουν έναν αγώνα λιγότερο, τον μεταξύ τους.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Αγγελίδης, Καστίδης, Μουζακίτης (82' Κοσίδης), Φίλων, Γεωργιάδης, Κωττάς (62' Κωστούλας), Μουζακίτης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Κοντονίκος (62' Καλοσκάμης), Τζίμας (62' Κοντούρης), Παπακανέλλος (76' Κοντορουχάς).

Λιθουανία (Ρέινολντ Μπρέου): Βοϊτινοβίτσιους, Γιάκας, Ρουτκόφσκις, Αουντίνις, Ταμασεβίτσιους (69' Γιονάϊτις), Σιβίλκα, Μιχέλμπρινκ, Σέτκους (65' Λιτσκούνας), Μονκέλις (65' Λάτβις), Βοσίλιους (65' Γκουντελεβίτσιους), Γιανσόνας.

Η βαθμολογία
Τουρκία 3 (1 αγωνιστική)
Λευκορωσία 3 (1 αγωνιστική)
Ελλάδα 3 (2 αγωνιστικές)
Λιθουανία 0 (2 αγωνιστικές)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x