Ελλάδα

Ελλάδα: Η μοναδική με κάτω από 1.000 βαθμούς έως τώρα στις πρώτες 30 χώρες του ranking της UEFA!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε εννέα αγώνες στα Κύπελλα Ευρώπης έως τώρα, έχει συγκεντρώσει 0,875 βαθμούς, τους λιγότερους από τις 30 πρώτες χώρες στη βαθμολογία της UEFA!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από μία καλή χρονιά -που φέρνει, θυμίζουμε, από την επόμενη σεζόν και 5ο εκπρόσωπό μας στα Κύπελλα Ευρώπης- τείνει, δυστυχώς, να επιστρέψει ξανά στον… πάτο, κάνοντας ένα οδυνηρό πισωγύρισμα!

Η Ελλάδα ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες τη σεζόν στην Ευρώπη με… όνειρα ακόμη και για τη 12η θέση και κινδυνεύει να μείνει με έναν εκπρόσωπο νωρίς-νωρίς, και να μην «κρατηθεί» καν στη 16η θέση, όπου βρίσκεται τώρα, πέφτοντας κάτω και από την 20ή! Το φοβερό, δε, αλλά και στενάχωρο, είναι το εξής: Σε εννέα αγώνες των ελληνικών ομάδων μας έως τώρα σε Champions League, Europa League και Conference, η χώρα μας έχει συγκεντρώσει 0,875 βαθμούς, τους λιγότερους από τις 30 πρώτες χώρες στη βαθμολογία της UEFA!

Τους ίδιους ακριβώς βαθμούς έχει συγκεντρώσει το 31ο Καζακστάν, ενώ η πρώτη χώρα, που βάζουμε από κάτω, είναι η 33η Λευκορωσία! Ακόμη και η 32η Μολδαβία έχει μαζέψει 2.000 βαθμούς, ενώ το 34ο Κόσοβο έχει 1.625!

Είναι λογικό, βέβαια, κάποιες χώρες πιο κάτω από εμάς να έχουν περισσότερους βαθμούς, καθώς οι ομάδες τους έχουν μπει νωρίτερα στις διοργανώσεις της UEFA, με ορισμένες να έχουν αποχαιρετήσει ήδη και άλλες να συνεχίζουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι απογοητευτική η συγκομιδή της Ελλάδας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη σεζόν, μάλιστα, που θα κρίνει πολλά στο μέλλον… Ειδικά, δε, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι χώρες με τις οποίες κονταροχτυπιόμαστε (Ελβετία, Τσεχία, Δανία, Κροατία, Τουρκία, Ισραήλ) τα πάνε πολύ καλύτερα από εμάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x