Ελλάδα

«Η Ελλάδα έχει 68% πιθανότητες για τη 15η θέση και 3.3% για τη δεκάδα»

Ο γνωστός λογαριασμός «Football Rankings» έδωσε τις πιθανότητες της Ελλάδας όσον αφορά το σκαρφάλωμα στην κατάταξη της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

Με τέσσερις ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ελλάδα έχει τις προϋποθέσεις για να σκαρφαλώσει στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 19η θέση του ranking της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, και πρέπει να ανέβει ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει και πάλι ένα πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι το οποίο συμβαίνει από τη 15η θέση.

Ο πολύ γνωστός λογαριασμός του Twitter «Football Rankings», έδωσε πάντως αρκετές πιθανότητες στην Ελλάδα για να το καταφέρει αυτό. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας στατιστική άναλυση με βάση τα εναπομείναντα παιχνίδια όλων των χωρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο αναλυτής έκρινε πως η Ελλάδα έχει 68% πιθανότητες να ανέβει στη 15η θέση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, η ανάλυση το πήγε... ένα βήμα παραπέρα, αφού παρουσίασε και τις πιθανότητες των χωρών για μία θέση στο Top-10. Εκεί, η Ελλάδα βρίσκεται χαμηλά, αφού έχει μόλις 3% πιθανότητες για μία παρουσία στη δεκάδα. Θυμίζουμε πως ακόμη και αν η χώρα μας εξασφαλίσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο, αυτό δεν θα ισχύει από τη σεζόν 2024-25, αλλά από το 2025-26.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x