Ελλάδα

Πλήρωσε τις απουσίες η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Έχοντας να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, λόγω του κορωνοϊού, η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών έχασε 1-4 από τη Σλοβενία στη Λάρισα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2023.

Η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών των πολλών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Κυριαζής έχασε από τη Σλοβενία 1-4 στο «AEL FC Arena» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και απώλεσε ττς ελπίδες της για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Σβερ (8΄, 59΄), Πράζνικαρ (18΄, 86΄) ήταν οι σκόρερ των νικητριών, ενώ η Χατζηνικολάου στο 10΄ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Ελλάδα: Χατζηχαριστού, Χατζηνικολάου (73΄ Στράντζαλη), Μίτκου (62΄ Πούλιου), Γκάτσου (15΄ Κιάμου), Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σπυριδωνίδου (46΄ Γεωργίου), Μωραΐτου, Κόγγουλη (84΄ Καλδαρίδου), Παλαμά

Σλοβενία: Μέρσνικ, Κος, Ρόζμαριτς, Κόροσετς, Έρμαν (46΄ Κρίτζαι), Ζβερ (71΄ Πρέντανιτς), Κοντς (81΄ Μάκοβετς), Πράζνικαρ, Κολμπλ (46΄ Μίλοβιτς), Έρτζεν, Ρόγκαν (89΄ Μόρι)


Η Αναστασία Γκάτσου τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 15΄και νεότερα για την κατάστασή της θα υπάρξουν την Τετάρτη, όταν θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x