Ελλάδα

Κυπελλούχος Πειραιά η Ελλάς Ποντίων

Το Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά κατέκτησε η Ελλάς Ποντίων, που επικράτησε με 2-1 επί της Προοδευτικής και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Κυπελλούχος Πειραιά αναδείχθηκε η Ελλάς Ποντίων, που επικράτησε στον τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 επί της Προοδευτικής. Σε έναν αγώνα που βρέθηκαν από την μια η επικεφαλής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την πρωταθλήτρια της Α ΕΠΣ Πειραιά.

Η Ελλάς Ποντίων έχει αποδείξει από την αρχή της χρονιάς, την καλή ενίσχυση που έχει κάνει στο ρόστερ της όλη την σεζόν, από την πορεία προς την κορυφή που κάνει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πειραιά. Μάλιστα η ομάδα της Δραπετσώνας, από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ χαλαρά την αναμέτρηση, προσπαθώντας να βρούνε τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Προοδευτική ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα, με τον Τσιάβο να πιάνει μια κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λευκόπουλου στο 12ο λεπτό.

Με την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Δραπετσώνας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Σαλπίδη να πλασάρει και να γράφει το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Προοδευτική ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αλλά και τις φάσεις για να πετύχει το δεύτερο τέρμα και να στεφτεί αυτή Κυπελλούχος, ωστόσο η μοίρα παίζει πάντα περίεργα παιχνίδια. Έτσι η ομάδα του Σταύρου Τζαναβάρα, έκαναν το τελικό 2-1 στο 86’, με τον Σταφσουλάι.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάς Ποντίων ολοκληρώνει την πιο επιτυχημένη χρονιά, καταφέρνοντας να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ελλάς Ποντίων: Λευκόπουλος, Πλουματος (77' Συμεωνογλου), Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης Σ. (92' Δαουτης), Σταφσουλάι (92' Ντοσκορης)

Προοδευτική: Μακρυωνίτη, Αλεξίου, Δημακάκο (57' Παρασκευοπουλος), Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης (46' Θεοδωρίδης), Νάστο, Μακρίδη (66' Μακρυγιάννης), Τσιάβος, Ραχήμ (71'Κυριαζης), Νομικός (57' Τσαφταριδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x