Ισπανία

Πήρε την πρόκριση με μάγκικη ανατροπή η Ρεάλ!

Κράτησε το καλό για το τέλος η Ρεάλ. Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για τη «βασίλισσα», η οποία ανέτρεψε την Έλτσε στην παράταση με Ίσκο και Αζάρ, παίζοντας με δέκα (1-2).

Θρίλερ στο Έλτσε με happy end για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε 2-1 της ομώνυμης ομάδας, κάνοντας την ανατροπή στην παράταση με δέκα παίκτες και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Με Ίσκο (108’) και Αζάρ (115’) να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.

Η κανονική διάρκεια έληξε 0-0 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο εξτρά μισάωρο, όπου η κατάσταση έγινε πολύ ζόρικη για τη «βασίλισσα». Αφού έμεινε με δέκα παίκτες στο 102’, λόγω άδικης αποβολής του Μαρσέλο, ο οποίος έδιωξε την μπάλα προ του Μορέντε, ο οποίος έβγαινε φάτσα με τον Λούνιν. VAR δεν υπάρχει αυτήν τη φάση της διοργάνωσης και το λάθος δεν διορθώθηκε.



Στο φάουλ, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι για τη συγκεκριμένη φάση, ο Βερδού άνοιξε το σκορ στο 103’ με τυχερό γκολ, καθώς η μπάλα βρήκε αρχικά στο τείχος και στη συνέχεια στο δεύτερό του σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Θεμπάγιος και κατέληξε στα δίχτυα.



Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πτοήθηκε και ανέτρεψε την κατάσταση στο τέλος. Ισοφάρισε με τον Ίσκο, ο οποίος είχε μπει στο 79’, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να τσιμπάει την μπάλα μετά το σουτ του Θεμπάγιος, πετυχαίνοντας ένα επίσης τυχερό γκολ.


«Χρυσή» αποδείχθηκε η αλλαγή του Αζάρ (μπήκε στο 91’), ο οποίος στο 115’ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Αλάμπα, έχοντας «σπάσει» το οφσάιντ και βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας την πρόκριση. Στο 120’ η Έλτσε έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μίγια.



Στην κανονική διάρκεια, η Ρεάλ ήταν συνολικά ανώτερη, αντιμετωπίζοντας μια σκληροτράχηλη και φορμαρισμένη ομάδα, αλλά τη γλίτωσε στο 10’, αφού ο Καρίγιο έχασε το… άχαστο σε ανυπεράσπιστη εστία.



Έλτσε (Φρανθίσκο): Βέρνερ - Παλάσιος, Ντόναλντ (87’ Βερδού), Ντιέγκο Γκονθάλεθ, Μοχίκα - Χοσάν (66’ Τέτε Μορέντε), Γκούτι, Γκουμπάου, Φιδέλ - Λούκας Πέρεθ (79’ Πέρε Μίγια), Καρίγιο (95’ Φριάθα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν - Λούκας Βάθκεθ, Νάτσο, Αλάμπα, Μαρσέλο - Βαλβέρδε (72’ Μόντριτς), Καμαβινγκά (72’ λ. τρ. Καζεμίρο), Κρόος (90’+1’ Θεμπάγιος) - Ροντρίγκο (90’+1’ Αζάρ), Γιόβιτς (79’ Ίσκο), Βινίσιους Ζούνιορ (118’ Μεντί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x