Γαλλία

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί ο Εμπαπέ δύο ημέρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ!

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Εμπαπέ, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να επανεντάσσεται στους ρυθμούς της ομάδας του μόλις δύο ημέρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν οι διακοπές στο «λεξιλόγιο του» Κίλιαν Εμπαπέ, που μόλις δύο ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ επέστρεψε στη Γαλλία και τις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 24χρονος επιθετικός των «τρικολόρ» φαίνεται πως δεν έχει την ανάγκη για ξεκούραση, με τον ίδιο να επανεντάσσεται σε πλήρεις ρυθμούς στο πρόγραμμα της ομάδας του ενόψει της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων του με τη γαλλική ομάδα.



Μόλις τη Δευτέρα (19/12) οι αποστολή της εθνικής Γαλλίας επέστρεψε από το Κατάρ, γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από τον κόσμο για την εκπληκτική της πορεία, όπου έμελλε να ολοκληρωθεί χωρίς το τρόπαιο μετά τη διαδικασία των πέναλτι.





Η Παρί αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Κεβιγί Ρουέν την Τετάρτη (21/12), ενώ για το γαλλικό πρωτάθλημα «διασταυρώνεται» με Στρασβούργο (εντός) και Λανς (εκτός) στις 28/12 και 01/01 αντιστοίχως.

Ο σούπερ σταρ των παριζιάνων μπορεί να μην έφτασε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα ήταν το δεύτερο και μάλιστα διαδοχικό στην καριέρα του, ωστόσο έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε τελικό, ενώ ισοφάρισε τα τέρματα του «θρυλικού» Πελέ, με άλλα πέντε να του απομένουν για να γίνει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x